Miljöer för lärande

Lokaler som passar i kunskapssamhället

Pedagogiska lokaler

Trycket på utbildning och spetskompetens spås bli ännu högre än vad det redan är. Det ställer stora krav på utbildningsväsendet och därmed inte minst på utbildningslokalerna. Verksamhets- och pedagogiskt utformade lokaler med hög nivå av flexibilitet och ambitiösa miljömål är inte precis en lätt sak att uppföra. Det är just därför vi tar oss an dessa projekt där vi kan fokusera på att förenkla en komplex projektmiljö och tydliggöra behov och kravställningar.

Niklas om Plan B

“Ett av de mest framträdande behoven vi ser i denna typen av projekt är behovet av förståelse för den pedagogiska verksamheten. Utmaningen ligger i att få de kravställande intressenterna att också förstå behoven hos utförandeorganisationen för att kunna skapa en högpresterande byggnad. Vi möter utmaningarna på flera nivåer, i allt från att systematisera miljöcertifieringsarbetet till att strukturera förvaltningsdatabaser tillsammans med driftorganisationen.

Våra koncept har vi arbetat fram med ett tydligt fokus på digitala leveranser och kommunikation för att främja partnering- och samverkansentreprenader – något vi tror bidrar till tryggare projekt och bättre lokaler.”

Kontaktperson

Niklas Nester

Skulle du vilja bolla idéer inför ditt nya projekt? Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och tips om ett mer digitalt projekt!

+46 (0)10 196 05 38

Kontakta oss

Vill du att vi kontaktar dig? Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss så fort vi kan!

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Gällande

Meddelande