Miljöer för lärande

Lokaler som passar kunskapssamhället

Kontakta oss
Interaktiva och pedagogiska digitala arbetsytor
Förstår samverkan mellan teknik och människa
+20 års erfarenhet från byggbranschen
Certifierade förändringsledare

Pedagogiska lokaler

Trycket på utbildning och spetskompetens spås bli ännu högre än vad det redan är. Det ställer stora krav på utbildningsväsendet och därmed inte minst på utbildningslokalerna. Verksamhets- och pedagogiskt utformade lokaler med hög nivå av flexibilitet och ambitiösa miljömål är inte precis en lätt sak att uppföra. Det är just därför vi tar oss an dessa projekt där vi kan fokusera på att förenkla en komplex projektmiljö och tydliggöra behov och kravställningar.

Hållbarhet

“Ett av de mest framträdande behoven vi ser i denna typen av projekt är behovet av förståelse för den pedagogiska verksamheten. Utmaningen ligger i att få de kravställande intressenterna att också förstå behoven hos utförandeorganisationen för att kunna skapa en högpresterande byggnad. Vi möter utmaningarna på flera nivåer, i allt från att systematisera miljöcertifieringsarbetet till att strukturera förvaltningsdatabaser tillsammans med driftorganisationen.
Våra koncept har vi arbetat fram med ett tydligt fokus på digitala leveranser och kommunikation för att främja partnering- och samverkansentreprenader – något vi tror bidrar till tryggare projekt och bättre lokaler.”

Niklas Nester

Skulle du vilja bolla idéer inför ditt nya projekt? Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och tips om ett mer digitalt projekt!

Relaterade tjänster

Digital projektstyrning för tryggare projekt

Effektiviserar och kvalitetssäkrar med stöd av BIM och VDC

Digital transformation

Vi förenklar omställningen till det digitala arbetssättet

Digital tvilling i förvaltning

En digital representation av verkligheten

Förändringsledning

När förutsättningarna ändras allt snabbare

Vikten av ökad innovationsförmåga

Snabbare växling från behov till marknad

En hållbar samhällsbyggnadssektor

Vi utvecklar vår omvärld genom våra uppdrag

Relaterade projekt

Filter

Campus Albano

27 maj, 2020
Plan B har i detta nav deltagit som strateger för digitala arbetssätt, projekteringsledare, digitaliseringsledare och BIM-samordnare.

Studenthuset Campus Valla

31 mars, 2020
Efter att projektet utsetts till Årets Bygge 2020 ville jurymedlemmarna veta mer om hur projektet så framgångsrikt använt sig av BIM.

Nya Ångström i Uppsala

10 oktober, 2019
Universitetets nya laboratorium är deras hittills största investering. Vi har tagit fram digitaliseringsstrategin och samordnar projektet.