Alltid framåt med glädje!

Våra drivkrafter

Vår tids mest kraftfulla instrument för att skapa en hållbar samhällsbyggnadssektor är digitaliseringen, det är vi på Plan B helt övertygade om. Vi vägrar att nöja oss med något annat än att få leverera de mest effektiva tekniska lösningar för ett hållbart samhällsbyggande och att få göra det på ett sätt som engagerar de analoga människorna i vår bransch. Vårt samhälle måste våga sikta högt och våra ambitioner måste börja omvandlas till handlingskraft och resultat. Vi finns här som det naturliga stödet för dem som vågar agera och är redo att ta nästa steg.

– JOHAN VON PORAT, VD

Vår utveckling

Vi är inte rädda för att dela med oss. Det vi kan nu är förändrat imorgon, framtiden är vår affär. Det är både tjusningen och utmaningen i att jobba hos oss. Genom att vi hela tiden testar, utmanar och förflyttar oss själva förstår vi vad förändring innebär – den förståelsen är vår stora drivkraft för hur vi utvecklar vårt kunderbjudande och sättet vi verkar på marknaden.

Vår mission

Att utveckla ett mer hållbart, klimatsmart och inkluderande samhälle är Plan Bs mission. Genom att kontinuerligt arbeta för att uppnå våra mål och genom att hålla vårt löfte uppnår vi den förändring vi vill se.

I vårt arbete utvecklar vi oss själva och vår omvärld genom våra uppdrag, det gör vi genom att erbjuda innovativa digitala lösningar tillsammans med ett innerligt engagemang och förståelse för jämställdhet och hållbar utveckling. Genom att lyfta andra vill vi skapa en hållbar nutid, som möjliggör och bidrar till en bättre framtid.

För mer information om hur vi jobbar med hållbarhet läs mer på Vårt hållbarhetsarbete.

Vår historia

Samspelet mellan teknik, process och organisation har alltid fascinerat Plan Bs grundare Rogier Jongeling. Under hans tid som doktorand växte insikten fram att vi behöver ett annat sätt att jobba för att möta samhällsbyggnadssektorns enorma utmaningar gällande hållbarhet, effektivitet och kostnadsläge.

Det andra sättet att jobba blev och är Plan B. Från dag ett har vi haft ett annat sätt att se på saker. Att vara en utmanare av ”så har vi alltid gjort” och ”så har vi aldrig gjort”.

Vi har under våra 20+ år i branschen förflyttat oss från ett specialiserat CAD-företag till att vara en digital partner för en härlig och fin blandning av olika aktörer som driver projekt och förvaltar tillgångar. Den resan är vi stolta över och vi ser fram emot att få fortsätta utvecklas tillsammans med våra kunder.

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig om du har frågor så gör jag mitt bästa för att besvara dem.

Johan von Porat

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss eller hur vi kan hjälpa din organisation? Tveka inte att ta kontakt med oss så hör vi av oss.

    Namn
    Mejladress
    Telefonnummer
    Gällande

    Meddelande