Göteborg

Stora Nygatan 29, 411 08 Göteborg

Välkommen till vårt Göteborgskontor!

Göteborg har en fantastisk historia som både handelsstad och industrimetropol. Detta har säkerligen präglat det klimat som idag möjliggör att vi på Plan B får chansen att röra oss bland allt från nyetablerade green tech-företag till starka ikoner inom svensk basnäring. Göteborg erbjuder oss idag chansen att påverka i stora samhällsbyggnadsprojekt, utmaningen att förena hållbarhet och effektivitet i tung industri, eller att utveckla smartare byggnader med mindre klimatavtryck.

Fredrik
om regionen

“Jag har nöjet att ansvara för vårt Göteborgskontor. Här gör jag mitt yttersta för att stötta vårt härliga och kompetenta gäng, i vår strävan efter att leverera en digital kundresa i världsklass. Att få lov att vara en liten bidragande del av utvecklingen känns oerhört givande, oavsett om det gäller en medarbetare, vårt bolag eller inte minst nya branschområden.”

Kontaktperson

Fredrik Blomgren

Regionchef Göteborg

+46 (0)70 541 03 28

Kontorsbilder /

Lediga tjänster

SENIOR DIGITALISERINGSLEDARE

Göteborg

Plan B och Samhällsbyggnadssektorn är inne i en häftig förändringsperiod. Omställningen till digitala arbetssätt och affärsmodeller inom branschen gör att vi på Plan B utvecklar både våra erbjudande och vår personal.

LÄS MER