Göteborg

Lilla Bommen 1, 411 04 Göteborg

Välkommen till vårt Göteborgskontor!

På kontoret har vi ofta sällskap av hundarna Bilbo och Tage. En mikropaus med hundbus är bra för problemlösningsförmågan har vi märkt! De ger oss även goda grunder till trevliga lunchpromenader. Vi har som policy att förlägga våra kontor så att alla ska kunna åka kollektivt till arbetet, som är en del av vår strategiska miljösatsning. Från kontoret på  i den ikoniska röd- och vitrandiga skyskrapan intill Hisingsbron, till vardags kallad ’Läppstiftet’ tar det bara fem minuter att promenera till centralstationen.

Om regionen

Göteborg har en fantastisk historia som både handelsstad och industrimetropol. Detta har säkerligen präglat det klimat som idag möjliggör att vi på Plan B får chansen att röra oss bland allt från nyetablerade green tech-företag till starka ikoner inom svensk basnäring. Göteborgsregionen erbjuder oss idag chansen att påverka i stora samhällsbyggnadsprojekt, utmaningen att förena hållbarhet och effektivitet i tung industri, eller att utveckla smartare byggnader med mindre klimatavtryck.

Utifrån Göteborgskontoret gör vi vårt yttersta med ett härligt och kompetent gäng, i vår strävan efter att leverera en digital kundresa i världsklass. Att få lov att vara en liten bidragande del av utvecklingen känns oerhört givande, oavsett om det gäller en medarbetare, vårt bolag eller inte minst nya branschområden.

Vill du veta mer?

Det finns otroligt många möjligheter att utveckla sättet vi tar hand om vår byggda miljö och digitaliseringen ger oss många lågt hängande frukter att plocka. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Medarbetare

Anders Rosell

Anders

Rosell

Ansvarig Affärsområde Tryggare Projekt
Göteborg

+46 (0)10 196 05 39

anders.rosell@planbab.com

Carolin Röske

Carolin

Röske

Medarbetare
Göteborg

+46 (0)10-196 05 42

carolin.roske@planbab.com

Damir Omerovic

Damir

Omerovic

Medarbetare
Göteborg

+46 (0)10 196 05 30

damir.omerovic@planbab.com

Daniel Olin

Daniel

Olin

Medarbetare
Göteborg

+46 (0)10 196 05 34

daniel.olin@planbab.com

Håkan Norberg

Håkan

Norberg

Partner
Göteborg

+46 (0)10 196 05 05

hakan.norberg@planbab.com

Linnea Sernemyr

Linnea

Sernemyr

Medarbetare
Göteborg

+46 (0)10 196 05 46

linnea.sernemyr@planbab.com

Victor Hellekant

Victor

Hellekant

Medarbetare
Göteborg

+46 10 196 05 09

victor.hellekant@planbab.com