Skip to main content

Inbjudan till webinar 8/2

Stockholm, 3 februari 2023

Ett Customer Insights webinar av Solibri

Solibri arrangerar ett Customer Insights webinar den 8 februari kl. 10:00. Om du är intresserad av att höra mer om världens första klimatneutrala poliskontor och ännu inte har registrerat dig, är du välkommen att göra det via länken nedan!

Boka in kommande intressanta online-seminarium där du får ta del av hur digitala verktyg och processer bidrar till att snabbare hitta lösningar på vanliga problem eller utmaningar, förbättra kvaliteten och öka effektiviteten. Du kommer att lär dig om bästa praxis och få idéer från andra användare.

I detta webbseminarium kommer Nima Poursadigh och Erik Lindström från Plan B att presentera erfarenheter och dela insikter hur man kan uppnå ett bra samarbete i designfasen genom att använda Solibri’s BCF live connector och CDE-integrationen tillsammans med BIMsync. De kommer också att diskutera hur de arbetade med projektet Kvarteret Korsningen, som är Örebros första kontorsbyggnad i trä och som dessutom har certifierats NollCO2 (netto-noll koldioxidutsläpp) av Sweden Green Building Council.

Agenda

  • En allmän introduktion till Plan B
  • Projektet – Kvarteret Korsningen
  • Arbetsflöde – BCF live-anslutning och CDE-integration
  • Solibri Demo
  • Frågor och svar

Webbinariet hålls på engelska

Anmälan

Vill du läsa mer om projektet?  

Välkommen att läsa hur träkonstruktion ger tydliga vinster i referensprojektet där NA Bygg på uppdrag av Castellum byggde kvarteret Korsningen.