Skip to main content

Hur är vi ledare i det digitala samhällsbyggandet?

Göteborg, 19 december 2023

Var med och forma en positiv framtid i det digitala samhällsbyggandet! Anmäl dig nu för en inspirerande lunch och workshop den 23 januari i Göteborg.

På cmb:s ledarskapsdag i maj pratade vi om precis denna fråga. Nu ser ett gäng från oss på Plan B fram emot att tillsammans med dig och övriga deltagare ta resonemanget till nästa nivå. Detta är inte bara en chans att lyssna och lära, utan också att få insikter för att börja agera.

Upplägget

1. En närande lunch

Vi startar med en vegetarisk lunch med dropin mellan kl 11:15-11:30.

2.  Nyfikenhetsväckande intro kring de stora samhällstrenderna

Kl. 12:00-13:00 kommer Dan Engström, affärsområdesansvarig och drivkraften bakom vår innovationshub, tillsammans med Ylva Berner, regionchef i Göteborg, att dela värdefulla insikter om digitalt ledarskap i samhällsbyggandet.

3. Workshop under konceptet ”Knytkalas”

Vi avrundar lunchen med en stunds gemensamt praktiskt och interaktivt arbete där vi fram till kl 14:00 fördjupar oss i tre spännande frågor:

  • 🌐 Hur kan vi maximera nytänkande inom digital tjänsteutveckling och AI?
  • 🚀 Vad krävs för att implementera agila och digitala metoder på ett framgångsrikt sätt?
  • 🌿 Hur kan vi effektivt arbeta mot en hållbar omställning och bidra till en mer hållbar framtid?

 

Missa inte denna unika möjlighet (anmäl dig snart för att säkra dig en plats!) och tipsa gärna nyfikna vänner och kollegor!

Eventet äger rum i Läppstiftet – Hållö: adress: Lilla Bommen 1, 411 04 Göteborg

Anmäl dig här, allra senast den 18 januari

PS Kan du endast delta på lunchen? Gör valet i anmälan!

Om mötesfacilitatorn cmb

Cmb är en dynamisk prakademi som skapar ytor för möten mellan praktik och akademi genom olika event. Nätverket består av partners från drygt 70 av marknadens starkaste samhällsbyggnadsaktörer inom privat och offentlig sektor plus akademi, med tonvikt från Chalmers Tekniska Högskola. Läs mer om vad det innebär att vara partner i cmb.