Okategoriserad

God Jul & Gott Nytt År!

By 18 december, 2019 No Comments

God Jul & Gott Nytt År

Göteborg, 2019

Ett år att minnas

Varje år för med sig något man särskilt minns, just 2019 går för oss på Plan B till historien som året vi blev över 40 anställda, öppnade nytt kontor i Malmö och lovade oss själva att vara helt jämställda inom tre år.

Vi har dessutom välkomnat nya härliga kollegor som både breddat och fördjupat vårt erbjudande, något som gjort att vi kunnat engagera oss i fler utmanande och fantastiskt roliga projekt.

Under året har vi haft förmånen att kunna stärka relationen med våra befintliga kunder och samtidigt utveckla våra tjänster inom nya segment, bland annat inom Rådgivning, Digital Projektstyrning och Plan B Academy. Det gör att vi stärkt vår roll som Digital Partner för de som vill utveckla sin organisation och verksamhet.

Vi kan också konstatera hur inspirerande det är att få arbeta i en bransch som så aktivt söker efter nya och effektivare arbetssätt – framförallt när vi ser att hållbarhetsfrågor och säkerhet hamnar allt högre upp på agendan hos många. Vi tror helhjärtat på att ett digitalt arbetssätt är en viktig pusselbit när vi ska bygga klimatsmarta byggnader och driva anläggningar på ett resurssnålt sätt.

Just vårt fokus på hållbarhet förtydligades under året när vi gemensamt antog vårt nya hållbarhetslöfte. Det innebär bland annat att våra tjänster med fokus på hållbarhetsarbete i investeringsprojekt och förvaltning ska stå för en tredjedel av vår omsättning senast 2022. En rejäl utmaning, men vi ser fram emot att möta den tillsammans med våra kunder och partners!

Nu när du ändå är inne på vår nya hemsida, passa gärna på att läsa mer om oss och vad vi gör.

Med det önskar vi Er alla en riktigt God Jul och en God Fortsättning!
Gänget på Plan B