Okategoriserad

Välkommen Anders!

By 29 januari, 2020 juni 1st, 2021 No Comments

Anders Rosell ny digitaliseringsledare

Göteborg,  Januari 2020

Lär känna Anders

Hej Anders! Du är ny här hos oss, välkommen! Sportfrågan: hur känns det?

Det känns bra! Jag har hoppat rakt in i hetluften, det är kul att känna att jag har mycket att lära av mina nya kollegor! Allt har gått väldigt snabbt men det är lätt att komma in i ett gäng där alla brinner för samma sak.

Du har ju länge arbetat med kravställning i tidiga skeden i sjukhusmiljöer, vad tar du med dig in i rollen som Digitaliseringsledare hos oss?

Teknikfrågor är såklart intressanta men jag vill slå ett slag för vikten att bevaka kärnfrågorna – “Vad är en riktigt bra vårdmiljö?!” Det är något jag vill arbeta vidare med som digitaliseringsledare,  att använda teknik för att behålla fokus på de viktiga frågorna i projekten.

Du skiner upp när du pratar om lokalprogram och rumsfunktionsplanering, vad är det du tycker är så spännande med det?

Det är klart det är spännande att få arbeta med läkare och lokalplanerare och lära sig om deras vardag! Jag tycker det händer så mycket intressant i vår bransch nu, vi har en annan approach till utveckling idag – det är svårt att inte vara glad då!

Vad är det du brinner för? Varför har du valt en karriär med fokus på digitalisering?

Förutom att få vara med och utveckla branschen vad gäller digitala arbetssätt vill jag få arbeta med människor i deras vardag! Att se någon få en aha-upplevelse för att teknik använts på rätt sätt är underbart!

Tack för din tid Anders, vi är glada att ha dig här!

 

Vill du komma i kontakt med Anders når du honom på anders.rosell@planbab.com