Vårt vatten, vår energi,
vår vardag

Att få guida svensk industri in i en digital era.

Utmaningar väntar runt hörnet

På 60-talet talades det om en industriell revolution när distribuerade styrsystem gjorde entré, det var bara början. Nu talas det om Industri 4.0 och om hur människans roll förändras när anläggningar och maskiner i allt större utsträckning drivs av algoritmer och Artificiell Intelligens. I en bransch där internationell konkurrens och krav på minskat miljöavtryck ständigt ökar krävs målmedvetenhet och innovationsförmåga för de som vill fortsätta att ligga i framkant. Låt oss guida er i revolutionära tider!

Carl Bylund
om Plan B

”Jag tror att vi bara börjat skrapa på ytan vad gäller digitalisering av svensk industri. Anläggningarna är redan digitala på många sätt, men vi som människor – vi kan utveckla våra arbetssätt en bra bit till. Jag skulle gärna se att vi fokuserade mer på att utveckla användningen av information i det dagliga arbetet än bara på lagring av ritningar och dokument. Men man måste ju också börja i rätt ände. För mig handlar mitt arbete om att göra vardagen enklare för min kund – det är då vi hittar rätt effekter och värden av digitaliseringsarbetet.”

Kontaktperson

Carl Bylund

Vill du veta mer om hur vi arbetar inom svensk processindustri och vilka värden vi kan hjälpa din organisation att skapa? Kontakta mig så berättar jag mer!

+46 (0)10 196 05 01

Kontakta oss

Vill du att vi kontaktar dig? Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss så fort vi kan!

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Gällande

Meddelande