Skip to main content

Unna dig en skön sommar

Stockholm, Göteborg och Uppsala, 2021

Återhämtning för kreativitet

Sommarens veckor innebär för de allra flesta av oss ett uppehåll i jobbaktiviteter och andra mer eller mindre energikrävande plikter. För även om du brinner för ditt jobb, så är det klokt att passa på att låta både kropp och knopp få en lite längre nedvarvningsperiod än bara ett par dagars helgpaus. Tänk att återhämtning också är en förutsättning för skapande som ger nytt syre till din kreativitet!

Hur får du helst endorfiner?

Är det en volleybollmatch med vänner på stranden, en spontan grillfest eller powerwalk med hunden?

Efter sommaren ser vi fram emot att höra mer om alla spännande idéer som fått gro under ledigheten. Vi kommer också att välkomna fler nya härliga kollegor hos oss som kan axla fler utmanande och roliga projekt. Tillsammans lovar vi att fortsatt ligga i framkant, att vässa och bredda vårt erbjudande till dig som kund.

Vi vill tipsa dig som är lika ivrig att bidra till omvärldens utveckling, som vi är, att skriva upp dig på vår nyhetsbrevslista. Ett par gånger per år skickar vi ut ett matnyttigt brev till din inkorg som tar runt 3 minuter att läsa. Förvänta dig inblick i branschnytt, takeaways från aktuella uppdrag och exempel på hur företag kan dra nytta av förändring.

Men först vill vi passa på att önska dig en riktigt skön sommar!

Gänget på Plan B