Morgondagens infrastruktur

Enorma investeringspaket och ett ständigt växande behov

Vårt blodomlopp

Kraven på vårt samhälles infrastruktur förändras – kollektivtrafiken behöver byggas ut för att möta inflyttningen till städerna, vägar elektrifieras och anpassas till dagens rörelsemönster. Att det mediala intresset för stora investeringsprojekt också ökar ställer krav på transparens och tydlighet för att undvika överprövningar och andra rättsliga processer. Vi vill vara en trygg partner när vi bygger framtidens infrastruktur och vi vill möta utmaningarna vi står inför med koncept som fokuserar på projektkommunikation, digital samverkan och medborgardialog. Det är vårt bidrag till utvecklingen av ett modernt blodomlopp i samhället.

Carl om vikten av strategisk rådgivning

”Vi har sedan starten 2007 varit starkt förknippade med stora investeringar i infrastrukturlösningar, både vad gäller spårbunden trafik och vägmiljöer. Vår erfarenhet är att det finns ett enormt driv efter mer digitala arbetsprocesser, i allt från masshantering till juridiskt stöd i anbudsförfaranden och framtagning av presentationsmaterial. Förutom våra specifika koncept som löser ett enskilt problem vill vi framhäva vikten av strategisk tänkande i jakten på ett tryggare projektgenomförande. Därför satsar vi nu ännu tydligare på strategisk rådgivning för dig som projektchef eller projektledare.”

Kontaktperson

CARL BYLUND

Är du nyfiken på vilka frågor du som projektledare bör ställa till dina leverantörer eller vill du som teknikchef veta mer om masshantering och maskinstyrning? Kom förbi ett av våra kontor så delar vi med oss av våra erfarenheter och lösningar!

+46 (0)10 196 05 01

Kontakta oss

Vill du att vi kontaktar dig? Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss så fort vi kan!

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Gällande

Meddelande